Гарбузовий суп

Якщо вам необхідно підняти собі настрій, наприклад, в дощовий осінній день, йдіть на кухню і беріться за справу! Сьогодні розповім і покажу, як приготувати хрусткий гарбузовий суп з сухариками.

Опис приготування:

Гарбузовий суп готується легко і просто. Подати гарячий супчик можна і потрібно: з хрусткими сухариками, грінками, обсмаженими з ароматною зеленню і часником, додавши в суп сметану і прикрасивши листочками свіжої зелені або насінням.

Призначення: На обід

Основний інгредієнт: Овочі / Гарбуз

Страва: Супи

Дієта: Вегетаріанське харчування

Складові:

  • Цибуля ріпчаста — 2 Штуки
  • Корінь петрушки — 1 Штука
  • Морква — 3 Штуки
  • Перець болгарський — 3 Штуки
  • Картопля — 2 Штуки
  • Гарбуз очищений — 500 Грам
  • Оливкова олія — ​​За смаком
  • Мускатний горіх мелений — За смаком
  • Перець чорний мелений — За смаком
  • Сіль — за смаком
  • Хліб — За смаком (для сухариків)
  • Масло вершкове — За смаком (для сухариків)
  • Часник — За смаком (для сухариків)
  • Вершковий сир або сметана — За смаком (для подачі)
  • Пелюстки мигдалю — За смаком (для подачі)
  • Базилік свіжий — За смаком (для подачі)

Кількість порцій: 8

Рецепт гарбузового супу:

1. Підготуйте всі необхідні продукти.

2. Всі овочі почистіть, промийте під проточною водою і наріжте середніми кубиками.

3. В товстостінній каструлі або в казані нагрійте 2-3 ст.л. оливкового масла і обсмажте цибулю до золотистого кольору.

4. Добавте картоплю, перемішайте і обсмажуйте 3-4 хвилини.

5. Добавте моркву і корінь петрушки, перемішайте.

6. Добавте болгарський перець, перемішайте.

7. Добавте гарбуз. Тепер перемішуйте кожні 3 хвилини і, коли шматочки гарбуза стануть м’якими, влийте воду (щоб покрила всі овочі), доведіть до кипіння, перемішайте суп, накрийте кришкою і готуйте 10-15 хвилин на середньому вогні.

8. Тим часом приготуйте сухарики: вершкове масло розтопіть в мікрохвильовій печі або на слабкому вогні на сковороді, додайте подрібнений часник, перемішайте і залийте цим маслом нарізаний на квадратики хліб. Посоліть крупною сіллю, посипте гострим перцем (за бажанням), добре перемішайте і запікайте сухарики в духовці 7-10 хвилин при температурі 160 градусів.

9. Коли всі овочі в супі стануть м’якими, приправте суп до смаку сіллю, перцем і мускатним горіхом.

10. Подрібніть в блендері до отримання однорідної суміші (супу-пюре).

11. Подайте суп з гарбуза з хрусткими сухариками, сирним кремом або сметаною, прикрасивши пелюстками мигдалю і листочками свіжого базиліку. Смачного!

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*