Гриби фаршировані

У пошуку цікавих начинок для грибочків? Один дуже класний і апетитний варіант я як раз підготувала. Нескладно, ситно і дійсно смачно! Так що без сумніву рекомендую на замітку рецепт!

Опис приготування:
Перед вами чудова ідея, як приготувати фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом. Поєднання в начинці м’якого і твердого сиру надає не тільки смак, але і приголомшливу консистенцію. Крім того, ви завжди можете додати спеції за смаком, ароматні трави і т.д. Спробувати варто однозначно 🙂

Призначення: На обід / На вечерю / На святковий стіл
Основний інгредієнт: М’ясо / Субпродукти / Бекон / Гриби / Горіхи
Страва: Закуски
Інгредієнти:

  • Гриби — 450 Грам
  • Крем-сир — 120 Грам
  • Сир твердий — 200-250 Грам
  • Бекон — 2 скибочки
  • Горіхи — 1/3 Склянки
  • Панірувальні сухарі — 1/4 Склянки
  • Вершкове масло — 2 ст. ложки
  • Сіль, перець, зелень — За смаком

Кількість порцій: 6-8

Як приготувати «Фаршировані гриби з сиром, горіхами і беконом»:
1. Гриби вимийте і висушіть, акуратно видаліть ніжки. Змастіть розтопленим вершковим маслом і викладіть на деко. Духовку розігрійте до 200 градусів.


2. Ніжки подрібніть і викладіть на сковороду з розігрітим маслом. Обсмажте пару хвилин, додайте туди ж подрібнені горіхи і смажте ще кілька хвилин.


3. Окремо обсмажте і подрібніть бекон. З’єднайте його з грибами, м’яким сиром і приблизно половиною твердого. Додайте сіль і спеції в начинку, акуратно все перемішайте.

4. Розподіліть начинку по грибочкам.


5. Присипте зверху тертим сиром і запікайте хвилин 10-15. Смачного!

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*