Картопляний рулет

Картопляний рулет це популярна страва північно-східній Німеччини. Неймовірно смачні і ситні рулети, які смажаться на сковороді або запікаються в духовці.

Опис приготування:
Отже, як приготувати мекленбургский картопляний рулет зі шкварками? Дуже легко! Відваріть заздалегідь картоплю, в джерелі сказано, що картопля повинна бути «аль-денте» — тобто майже готовою. Якщо картопля в’язка, то можна натерти тертку рослинним маслом, тоді процес піде легше і швидше. Успіхів!

Основний інгредієнт: М’ясо / Овочі / Картопля / Субпродукти / Бекон
Страва: Закуски
Географія кухні: Німецька / Європейська
Складові:

  • Картопля — 300 Грам (відвареної)
  • Борошно пшеничне — 250-300 Грам
  • Крохмаль — 1 Ст. ложка
  • Сметана — 1 Ст. ложка
  • Вершкове масло — 40 Грам
  • Яйце — 2 Штуки
  • Цибуля ріпчаста — 2-3 Штук
  • Бекон — 200 Грам (або грудинка)
  • Зелень — За смаком
  • Сіль, перець чорний мелений — За смаком

Кількість порцій: 6

Як приготувати «Картопляний рулет»:

1. І так, підготуйте продукти. Відваріть в шкірці картоплю майже до готовності, остудіть її і очистіть. Цибулю, якщо дрібна, беріть більше, якщо велика, то 2 штук буде достатньо.


2. Картофель натріть на дрібній тертці.


3. Змішайте борошно з крохмалем, введіть в картопляну масу.


4. Яйця збийте з сіллю, сметаною і розтопленим маслом. Влийте в картоплю.


5. Замісіть не дуже круте тісто, залиште його відпочити на 30 хвилин.


6. Теперь приготуйте начинку. Для цього поріжте бекон кубиками, на сухій сковороді смажте до витоплювання жиру (смальцю).


7. Поріжте кубиками цибулю, додайте її до бекону і смажте до готовності всіх продуктів. Посоліть, поперчіть за смаком.


8. Зніміть з вогню, додайте подрібнену зелень, перемішайте.


9. Раскатайте тісто товщиною 1-1,5 см. Я для зручності роблю це на пергаменті.


10. Розподіліть начинку.


11. Сверніте рулетом.


12. Поріжте на шматочки, товщина — 5-6 см. Надішліть в духовку на 35-40 хвилин, температура — 200 градусів. У процесі випічки змащуйте (поливайте) молоком рулети.


13. Готово! Зніміть з пергаменту, остудіть трішки і подавайте зі сметаною або овочами.

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*