Короп в духовці, запечений цілком

Якщо ви шукайте простий спосіб, як запекти коропа в духовці, тоді цей рецепт саме для вас! Цей варіант чудово підійде на кожен день для всіх любителів рибки. Рекомендую рецепт на замітку!

Опис приготування:
Вашій увазі хочу запропонувати ідею, як приготувати запеченого коропа в духовці з апетитною майонезною скоринкою. Зайнятим господаркам і тим, хто любить нескладні страви, сподіваюся, сподобається цей рецепт. В даному випадку пропоную класичний набір спецій: сіль, перець і сік лимона. Але при бажанні ви можете також додати сушені трави, наприклад, або інші спеції для риби.

Призначення: На обід / На вечерю
Основний інгредієнт: Риба і морепродукти / Короп
Складові:

  • Короп — 3 Штуки
  • Майонез — 3 ст. ложки (можна замінити сметаною)
  • Сік лимона — 3 ст. ложки
  • Сіль і перець — За смаком

Кількість порцій: 3

Як приготувати «Короп в духовці, запечений цілком»:

1. Насамперед включіть духовку, нехай розігрівається до 180 градусів. Підготуйте всі необхідні інгредієнти.


2. Рибку вимийте, обсушіть, при необхідності очистіть.


3. Натріть її з усіх боків сумішшю солі і перцю, полийте соком лимона і помастіть майонезом. Викладіть на деко, застелене пергаментом або змащене маслом.


4. Відправте коропів в духовку і запікайте трохи менше години до рум’яної скоринки. Подавайте до столу з овочами або гарніром за смаком. Смачного!

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*