Крученики з свинини та грибами

Пропоную приготувати чудову, смачну страву — крученики зі свинини з грибами. Готуються дуже просто. Зробивши один раз, ви будете готувати їх часто. Розповідаю, як приготувати цю смакоту!

Опис приготування:
Крученики — маленькі рулетики з будь-якого м’яса з різноманітною начинкою на ваш смак. Вони спочатку обсмажуються, а потім гасяться в воді або соусі. Гриби можна взяти будь-які, навіть можна додати в начинку улюблені спеції, замість сметани можна взяти вершки.

Призначення: На обід / На вечерю
Основний інгредієнт: М’ясо / Свинина / Гриби / Свиняча вирізка
Складові:

  • Свиняча вирізка — 450 Грам
  • Гриби — 170 Грам (свіжі)
  • Цибуля ріпчаста — 1 Штука
  • Сметана — 1 Ст. ложка
  • Вода — 80 Грам (або м’ясний бульйон)
  • Оливкова олія — ​​4 ст. ложки
  • Перець чорний мелений — За смаком
  • Сіль за смаком

Кількість порцій: 10

Як приготувати «Крученики зі свинини з грибами»:

1. Розріжте вирізку на 10 скибочок товщиною в 1 см. Покладіть шматочок м’яса в поліетиленовий пакет і відбийте молоточком, щоб вийшов тонкий пласт. Натріть м’ясо сумішшю солі і чорного перцю.


2. В сковороді на середньому вогні нагрівайте 2 столові ложки оливкового масла і обсмажте цибулю, нарізану тонкими півкільцями, протягом 3 хвилин, а потім додайте нарізані гриби. Тушіть гриби з цибулею ще 7 хвилин.

3. Покладіть сметану, приправте начинку сіллю і перцем, перемішайте і зніміть сковороду з плити.

4. Покладіть по 1 столовій ложці начинки на кожну скибочку м’яса і щільно скрутіть рулетики. Якщо необхідно, їх можна закріпити зубочистками.

5. Підігрійте 2 столові ложки оливкового масла в тій же сковороді і обсмажте рулетики з усіх боків. Додайте воду, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і тушкуйте під кришкою до готовності, приблизно 30 хвилин.

6. Виключіть вогонь, дайте страві відпочити 5 хвилин, а потім подавайте її на стіл.

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*