Курка панірована в пармезані

Як можна відмовитися від шматочка хрусткого курячого філе? Зробити це дуже складно, та й непотрібно! Курка нежирна і корисна, а смаку їй додасть апетитна добавка, яка здивує багатьох. Читайте!

Опис приготування:
Вам дуже сподобається цей рецепт. Він простий і універсальний. Така страва поєднується з м’якими і гострими смаками. І вам обов’язково треба записати собі, як приготувати курку, паніровану в пармезані. Соковита всередині і хрустка зовні.

Призначення: На обід / На вечерю / На святковий стіл
Основний інгредієнт: Курка / Молочні продукти / Сир / Куряче філе / Пармезан
Страва: Гарячі страви / Страви в паніровці
Географія кухні: Італійська / Європейська
Складові:

  • Куряче філе — 400 Грам
  • Борошно пшеничне — 75 Грам
  • Пармезан — 30 Грам
  • Яйце — 1 Штука
  • Сіль — за смаком
  • Чорний мелений перець — За смаком
  • Сухарі перемелені — 35 Грам
  • Рослинна олія — ​​2 ст. ложки

Кількість порцій: 4

Як приготувати страву «Курка панірована в пармезані»:

1. Для початку наріжте філе середніми смужками.


2. Приготовте 3 тарілки. В одну насипте борошно, в другій збийте яйце, а в третю натріть пармезан і змішайте його з сухарями, сіллю і перцем.


3. Потім кожен шматочок курки обваляйте в борошні, потім в яйці і нарешті в суміші сухарів і сиру.


4. Обжарте філе в розігрітій олії, по 5 хвилин з кожного боку. Смачного!

 

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*