Куряче філе в духовці

Куряче філе в духовці готують як головну страву, а ще курку використовують для інших страв (наприклад, для салатів). Спробуйте відмінний дієтичний рецепт, як приготувати філе грудки в духовці.

Опис приготування:
Для приготування використовуйте будь-які спеції. Використовуйте грудки однієї товщини, а якщо вони різні, притисніть їх трохи молоточком або руками (під харчовою плівкою). Подавайте м’ясо з вареними овочами або овочами на пару, а якщо хочете більш ситний варіант, приготуйте пюре або пасту.

Призначення: На обід / На вечерю / На святковий стіл
Основний інгредієнт: Птах / Курка / Куряча грудка / Куряче філе
Страва: Гарячі страви

Складові:

  • Філе грудки — 4 Штуки
  • Оливкова олія — ​​За смаком
  • Сіль, спеції — За смаком (чорний мелений перець, часниковий порошок, суміш сушених трав)

Кількість порцій: 4

Як приготувати «Філе грудки в духовці»:

1. Вимийте м’ясо. Якщо грудки різні в товщину, викладіть їх на обробну дошку, накрийте плівкою і притисніть молотком для м’яса або руками.

 

2. Форму для запікання змастіть оливковою олією, завдяки йому грудка вийде соковитою всередині.

3. Викладіть м’ясо в форму, посипте сіллю і будь-якими спеціями за смаком.

4. Накрийте форму фольгою. Запікайте курочку в розігрітому до 180 градусів духовці 20 хвилин, потім зніміть фольгу і запікайте ще 10 хвилин.

5. Подавайте грудки з броколі на пару або будь-яким іншим гарніром.

Смачного!

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*