М’ясний рулет в беконі

Рулети — це настільки універсальна страва, що їх можна подати як гарячими, так і холодними, як на святковий стіл, так і на щоденну трапезу. Спробуйте і мій варіант м’ясного рулету в беконі.

Опис приготування:
В тонких скибочках хрусткого смаженого бекону загорнутий соковитий фарш з пікантною овочевою начинкою і ніжним сиром. Дуже смачно і святково! І готується набагато простіше, ніж здається. Обов’язково спробуйте приготувати його!

Призначення: На обід / На вечерю / На святковий стіл / День народження / Новий Рік / Святковий обід
Основний інгредієнт: М’ясо / Овочі / Перець / Фарш
Блюдо: Гарячі страви / Рулети

Складові:

  • Фарш — 700 Грам
  • Перець болгарський — 2 Штуки
  • Цибуля ріпчаста — 1 Штука
  • Бекон — 10 скибочок
  • Сир — 4 скибочки
  • Олія соняшникова — 1 ст. ложка
  • Орегано — 1 Щіпка
  • Сіль — 1 Щіпка

Кількість порцій: 6

Як приготувати «М’ясний рулет в беконі»:

1. Цибулю і перець почистіть і наріжте.


2. Обжарьте з додаванням олії.


3. Фарш посоліть, поперчіть, додайте орегано. Викладіть квадратом на лист фольги.


4. Посередіне викладіть обсмажені овочі і сир.

5. Заверніте за допомогою фольги рулетом.

6. На інший лист фольги викладіть внахлест бекон.


7. Прямо в фользі акуратно перенесіть рулет на бекон. І загорніть ще раз.


8. Ось так повинно вийти. Запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці близько 40 хвилин.

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*