Медальйони з свинини

Медальйони з свинини це надзвичайно смачна і поживна страва яка сподобається кожному. Найбільше моєму коханому подобається свинина. Він любить її в будь-якому вигляді, але найкраще у вигляді апетитних і соковитих шматочків м’яса. Я підтримую його пристрасть, і тому знайшла нову страву. Знайомтеся!

Опис приготування:
Тепер я і з вами поділюся тим, як приготувати свинячі медальйони з гарніром. Їх ми будемо подавати з картопляним пюре і брюссельською капустою. У страві також буде соус. Так що за 40 хвилин ви підготуєте повноцінну вечерю. Вона підійде для романтичної вечері або свята з вашими друзями. Раджу!

Призначення: На вечерю / На святковий стіл
Основний інгредієнт: М’ясо / Овочі / Свинина / Капуста
Вид страви: Гарячі страви
Географія кухні: Німецька / Європейська

Інгредієнти:

  • Свиняча вирізка — 1 Штука
  • Цибуля шалот — 1 Штука
  • Картопля — 3 Штуки
  • Брюссельська капуста — 300 Грам
  • Вершки — 120 Мілілітрів
  • Яблучний оцет — 60 Мілілітрів
  • Чебрець, гілочка — 3 Штуки
  • Зернова гірчиця — 2 Ст. ложки
  • Сіль — За смаком
  • Чорний мелений перець — За смаком
  • Оливкова олія — 3 Чайних ложки

Кількість порцій: 3

Як приготувати «Свинячі медальйони з гарніром»:

1. Очищену і крупно нарізану картоплю відваріть в підсоленій воді до готовності. Капусту розділіть навпіл. З цибулю дрібно подрібніть. Вирізку наріжте медальйонами.


2. Потім картоплю розтопчіть в пюре з ложкою вершків, перцем і сіллю.


3. Тим часом капусту відправте запікати при 200 градусах в духовку. Додайте до капусти сіль, перець і ложку олії. Запікайте овочі 16 хвилин.


4. А поки на сковороді з маслом обсмажте медальйони з кожного боку по 4 хвилини. Потім м’ясо викладіть на серветку, щоб вийшов зайвий жир.


5. В сковороді знову розігрійте масло. Додайте цибулю. Обсмажте 2 хвилини, помішуючи. Влийте оцет і додайте чебрець. Через хвилину влийте гірчицю і вершки. Доведіть соус до кипіння, а потім готуйте його 3 хвилини, помішуючи. Після цього свинину прогрійте в цьому соусі, поливаючи її.


6. Подавайте медальйони з пюре і капустою. М’ясо полийте соусом. Приємного апетиту!

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*