Рецепт кролика в вершках

Привіт всім любителям кролячого м’яса. Сьогодні я розповім вам кращий рецепт приготування кролика. Повірте, страва безсумнівно стане вашою улюбленою. Приступаємо до її приготування!

Опис приготування:
М’ясо кролика виходить дуже ніжним за рахунок вина і вершків. Аромати спецій поширюються по всій страві, даруючи їй неперевершений смак! Страва відмінно підійде на вечерю, а також прекрасно буде виглядати на святковому столі. Рекомендую всім 🙂

Призначення: На обід / На вечерю / На святковий стіл
Основний інгредієнт: М’ясо / Кролик
Страва: Гарячі страви
Складові:

  • Кролик — 1200 Грам
  • Селера — 130 Грам (корінь)
  • Морква, ріпчаста цибуля — по 120 Грам
  • Цибуля-порей — 70 Грам (біла частина)
  • Вершки 18% — 800 мілілітрів
  • Вино — 150 мілілітрів (біле сухе)
  • Оливкова олія — ​​80 мілілітрів
  • Чебрець свіжий — 4 Штуки
  • Лавровий лист — 4 Штуки
  • Сіль, перець — За смаком

Кількість порцій: 6

Як приготувати «Кращий рецепт кролика в вершках»:

1. Розпочнемо приготування з того, що гарненько промиваємо тушку кролика під водою, потім нарізаємо його на шматочки. Укладаємо м’ясо в окрему ємність, приправляємо сіллю, перцем, чебрецем і оливковою олією. Добре перемішуємо.

2. Очіщаємо всі овочі. Ріжемо кубиком корінь селери, морква, ріпчаста цибуля і цибуля-порей.

3. На розпеченій сковороді підігріваємо невелику кількість оливкової олії, обсмажуємо кролика до появи золотистої скоринки.

4. Перекладаємо кролика в казанок. Тим часом на розпеченій сковороді обсмажуємо до м’якості селеру і моркву. Додаємо подрібнену цибулю, перемішуємо, смажимо все разом кілька хвилин.

5. Добавляем обсмажені овочі до кролика, заливаємо все вином, вершками, додаючи спеції. Накриваємо кришкою і відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 160 градусів, на 1,5-2 години.

6. Страва готова, приємного апетиту!

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*