Салат «Ніжна курочка»

Соковите куряче м’ясо в поєднанні твердого сиру, варених яєць і грибів зведе з розуму кожного любителя святкових салатів. Подивіться, як приготувати салат «Ніжна курочка», це смачно!

Опис приготування:
Майже будь-який салат виходить набагато смачніший, якщо дати йому просочитися в холодильнику протягом кількох годин, і цей — не виняток. Шари курячої грудки, яєць, твердого сиру і грибів в поєднанні з майонезом роблять блюдо дуже ніжним і апетитним на вигляд (особливо, якщо подати його на святковий стіл у вигляді закусочного торта). Прикрасити таку страву найкраще вареними перепелиними яйцями, оливками, скибочками лимона і зеленню.

Основний інгредієнт: Курка / Гриби / Яйця

Складові:

  • Куряча грудка — 350 Грам
  • Гриби — 400 Грам
  • Сир твердий — 200 Грам
  • Майонез — 200 Грам
  • Сіль за смаком
  • Варені яйця — 7 Штук
  • Перепелині яйця — 7 Штук
  • Зелень — 1 Пучок

Кількість порцій: 5

Як приготувати салат «Ніжна курочка»:

1. Встановіть кільце рознімної форми на страву низом вгору. Курячі грудки натріть спеціями і приготуйте в рукаві в духовці до золотистого кольору. Остудіть і наріжте дрібними кубиками.


2. Викладіть шар курячого філе на страву, зверху намалюйте сіточку з майонезу. Далі викладіть натерті на крупній тертці 5 відварених яєць і 2 білки (жовтки залиште для прикраси).


3. Знову намалюйте сіточку з майонезу. Зверху викладіть обсмажені на свій смак гриби і тертий на крупній тертці сир. Знову намалюйте сіточку з майонезу і розрівняйте ложкою.


4. Дайте салату просочитися в холодильнику протягом 2-3 годин. Прикрасьте салат тертим на дрібній тертці жовтком і вареними перепелиними яйцями, розрізаними навпіл.


5. Викладіть гілочки зелені. Зніміть кільце — і подавайте салат. Смачного!

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*