Салат «Ранчо»

У США є популярний соус «Ранчо» або «Ранч». З ним готують буквально все: бургери, салати, подають для картоплі або м’яса і т.д. Його можна купити у нас. З цією заправкою зробимо оригінальну страву.

Опис приготування:
Якщо ви все-таки не знайдете соус в магазині, то його легко зробити вдома на основі сметани та майонезу з приправами. Пробуйте різні інгредієнти, але в цьому варіанті представлено цікаве поєднання ківі, насіння і листя салату. Свіжо і просто!

Призначення: На обід / На святковий стіл / На швидку руку
Основний інгредієнт: Фрукти / Ківі / Зелень
Географія кухні: Американська
Складові:

  • Ківі — 3 Штуки
  • Салат — 1 Штука
  • Насіння соняшнику — 100 Грам
  • Моцарелла — 150 Грам
  • Соус «Ранчо» — За смаком
  • Чорний мелений перець — За смаком
  • Сіль — За смаком

Кількість порцій: 6

Як приготувати «Салат Ранчо»:
1. Сир натріть. Ківі очистіть. Листя салату або капусти промийте.


2. В салатницю нарвіть салат. Всипте насіння соняшнику. Наріжте кружальцями ківі. Додайте моцарелу.


3. Салат викладіть в тарілку для подачі. Додайте сіль, перець і соус за смаком. Прикрасьте страву ківі. Смачного!

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*