Салат з червоної квасолі з сиром, червоною цибулею і сезонним салатом

Тосканський салат, витриманий в колористиці італійського прапору. Буквально кілька ложок вистачає, щоб в шлунок утворилася приємна тяжкість. Дуже корисна штука з точки зору ранку, коли важко запихнути в себе великі дози біомаси, а їсти при цьому хочеться. Крім руколів в цьому салаті впевнено почувається листя щавлю, але ідеальніше всього почуває себе зелене черемшина. Використовуючи черемшину, можна, доречі, відмовитись від часнику. Цей салат загалом допускає безліч базових відхилень. Наприклад, замість солі можна використовувати соєвий соус: в поєднанням з бобам він дуже підходящий. А для для всякого благополуччя можна налити в миску трохи уксусу.

Інгредієнти: 

  • Для: 1 порції:
  • Сіль за смаком
  • Лимони: 1 штука
  • Часник: 2 зубка
  • Олія оливкова: 50 г.
  • Цибуля червоний: 50 г.
  • Рукола: 100 г.
  • Перець чорний мелений: за смаком
  • Квасоля консервована: 400 г.
  • Сир сирний: 200 г.

Спосіб приготування:

1. Відкрийте дві банки червоної квасолі в власному соку, злийте сік і промийте квасолю холодною воду. Бажаючі використовувати не консервовану квасолю, а самостійно заварену квасолю повинні подумати про приготування цього салату ще з вечора. З початку потрібно замочити квасолю на ніч, а потім варити їх на повільному вогні до готовності.

 

 

2. Готову увасолю змішати з дрібно порізаною червоною цибулею, зеленню, наприклад, руколи (для зручності поєднання потрібно попередньо зім’яти руками), чавленим часником, оливковим маслом, лимонним соком та сиром.

 

 

 

3. Посолити, поперчити, дати продуктам дві хвилини притеретися один до другого і подати до столу разом із бокалом «Nobile di Montepulciano», якщо вино залишилося з вечора.

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*