Слойки з інжиром і шинкою

Любителі поєднання м’яса з фруктами, для вас я хочу показати дуже класну ідею, як приготувати слойки з інжиром і шинкою. Ця досить оригінальна і апетитна закуска урізноманітнює ваше меню.

Опис приготування:
Якщо у вас під рукою виявився свіжий інжир, ці слойки потрібно спекти обов’язково. Ніжний сир з шинкою, доповнений соковитим інжиром на хрусткому тісті, це просто пальчики оближеш! Таку закуску можна сміливо подати навіть на святковий стіл. І лише півгодини часу піде на весь процес.

Основний інгредієнт: М’ясо / Субпродукти / Шинка / Мука і тісто / Листкове тісто
Випічка / Слойки

Складові:

  • Інжир — 8 Штук
  • Шинка — 8 скибочок (або прошутто)
  • Листкове тісто — 700 Грам (приблизно)
  • Козячий сир — 100 Грам (або вершковий сир)
  • Яйце — 1 Штука

Кількість порцій: 8

Як приготувати «Слойки з інжиром і шинкою»

1. Вимийте, обсушіть і наріжте тонкими скибочками інжир.

 

 

 

 

 

 

2. Тісто розкачати трохи і наріжте прямокутниками.

 

 

 

 

 

 

3. Зробіть ножем для зручності прямокутник трохи менше. Виделкою зробіть проколи, викладіть рівним шаром м’який сир.

4. На сир викладіть шинку і інжир. Змастіть бортики тіста збитим яйцем і відправте слойки в розігріту до 220 градусів хвилин на 20.

 

 

 

 

 

5. Ось такі красиві і нереально смачні слойки з інжиром і шинкою вийшли. Смачного!

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*