Соус «Песто»

Класичний соус «Песто» робиться з базиліку, а ось в цьому соусі використовується більш доступна для нас черемша. Спробуйте зробити такий і ви, підкажу, як приготувати соус «Песто» з черемші.

Опис приготування:
Соус подають до макаронних виробів, намазують на хліб, їдять з крекерами, додають в піцу, до салатів та інших страв. У соусу приємний освіжаючий смак, насичений колір. Можна зберігати його в холодильнику, якщо не використали відразу. Соус можна приготувати в блендері або розтовкти в ступці, що займе значно більше часу.

Призначення: На обід / На вечерю
Основний інгредієнт: Горіхи / Кешью / Зелень / Черемша
Срава: Соуси / Песто
Складові:

  • Сирі кешью — 60 Грам
  • Черемша — 50 Грам
  • Оливкова олія — ​​1/3 Склянки
  • Сіль — 0,5 Чайних ложки
  • Мелений чорний перець — 1 Щіпка
  • Спагеті — 250 Грам
  • Зелений горошок стручкової — 100 Грам

Кількість порцій: 3

Як приготувати «Соус Песто»:

1. Кешью залийте окропом і залиште до повного охолодження води.


2. Вимийте черемшу, видаліть крайню частину і наріжте великими шматками.


3. У чашу блендера викладіть горіхи, черемшу, посоліть і поперчіть, влийте оливкову олію.


4. Збийте все до утворення однорідного пюре.


5. Відваріть спагетті, промийте їх і поверніть назад в каструлю, додайте соус і зелений стручкової горох, перемішайте. Подавайте відразу ж, смачного!

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*