Суп з грушею і пореєм

Поєднання несподіваних інгредієнтів іноді приносить самі вражаючі результати 🙂 Наприклад, хочу показати вам, як приготувати суп з грушею і пореєм. Заінтриговані? Спробуйте, дізнаєтеся цей смак.

Опис приготування:
Для різноманітності вже приївся меню рекомендую на замітку цей рецепт. Нескладний процес, всього 40 хвилин часу, ніжна кремова текстура супчика, приголомшливий аромат і незвичайний смак. Такого, я думаю, ви ще їли 🙂

Призначення: На обід
Основний інгредієнт: Овочі / Лук / Фрукти / Груша / Цибуля-порей
Блюдо: Супи
Складові:

  • Оливкова олія — ​​1 ст. ложка
  • Вершкове масло — 1 ст. ложка
  • ЦибуляГруша — 5-6 Штук
  • Бульйон — 6 Склянок
  • Сіль і спеції — За смаком
  • Картопля — 1 Штука

Кількість порцій: 6-8

Як приготувати «Суп з грушею і пореєм»:

1. Ось такий у нас дуже скромний набір інгредієнтів.

 

2. Розігрійте оливкову олію та вершкове масло. Обсмажте до м’якості подрібнений порей.

3. Влийте бульйон і доведіть до кипіння. Тим часом очистіть і наріжте кубиками груші і картоплі. Покладіть в каструлю, посоліть, додайте спеції за смаком. Варіть хвилин 12-15 до м’якості.

4. Готовий суп за допомогою блендера перетворите в пюре. Доведіть до кипіння і відразу ж зніміть з вогню.

5. Подавайте суп з грушею і пореєм гарячим. Смачного!

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*