Суп з квасолі

Суп з квасолі з овочами і куркою — це навариста, густа і звичайно ж дуже смачна страва. Такий супчик відмінно підійде на обід після довгої прогулянки на вулиці в зимовий морозець.

Опис приготування:
Ситний, наваристий зимовий суп з квасолі обов’язково вам сподобається своїм приємним і насиченим смаком і великою кількістю овочів. Сьогодні я розповім, як приготувати страву швидко і легко. Суп вариться дуже швидко. Єдине, якщо у вас суха квасоля, її потрібно заздалегідь приготувати: замочити її на ніч і відварити. У рецепті я використовувала свіжі овочі і шпинат, але взимку помідори і перець коштують недешево. Можна замінити їх замороженими. Замість курки можна взяти будь-яке м’ясо або навіть копчену грудинку. Паприка і базилік надають супу пряний смак, головне не переборщити. При подачі додайте в суп дрібно посічену зелень. Смачного!

Призначення: На обід / Корисний обід
Основний інгредієнт: Овочі / Боби / Квасоля / Червона квасоля
Складові:

  • Квасоля червона — 450 Грам (відварна)
  • Шпинат — 100 Грам (свіжий або заморожений)
  • Рослинна олія — ​​2-3 ст. ложок
  • Цибуля — 1 Штука
  • Морква — 1 Штука
  • Часник — 4 Зубчики
  • Помідори — 4 Штуки
  • Курка — 450 Грам
  • Сіль — 1/2 Чайних ложки
  • Паприка — 1/2 Чайних ложки
  • Курячий бульйон — 4 Склянки
  • Базилік — 1/2 Чайних ложки (сушений)
  • Зелений солодкий перець — 1 Штука

Кількість порцій: 6

Як приготувати «Суп з квасолі»:

1. Курку помийте і поріжте середніми шматочками. Обсмажте на олії в глибокому сотейнику. Посоліть, поперчіть, додайте паприку і базилік.


2. Моркву, цибулю і солодкий перець помийте, почистіть і дрібно наріжте. Додайте овочі до курки, обсмажте до золотистого кольору.


3. Помідори помийте і наріжте великими шматками. Часник почистіть і пропустіть через прес. Додайте в сотейник до курки.


4. Потім додайте квасолю і шпинат. Посоліть, додайте базилік.


5. Залийте все бульйоном, доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь і варіть суп 15-20 хвилин. Дайте супу настоятися 15-20 хвилин, після чого подавайте його до столу.

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*