Теплий салат з рисом і куркою

Теплий салат з рисом і куркою в середземноморському стилі з оливками і сиром дуже незвичайний може виступати як салат, або як самостійна страва. Пообідати їм точно можна досхочу.

Опис приготування:
Теплий салат з рисом і куркою — яскравий представник грецької кухні. У цій страві зосереджено все, що люблять і готують в цій чудовій країні. А в Греції знають, як приготувати страву так, що неможливо відірватися, поки не з’їси все до останнього шматочка. Часник і лимонна цедра — трохи незвично? А з куркою просто приголомшливе поєднання! Оливки з сиром «фета» надають солонуватий смак, а рис — ситність. Такий салат можна з’їсти на обід і відразу приступати до десерту, тому що після нього вже більше нічого не захочеться. Спробуйте приготувати такий салат. Я думаю, вам припаде до смаку така незвичайна страва.

Призначення: На обід / Корисний обід
Основний інгредієнт: Курка / Оливки / Молочні продукти / Сир /
Вид страви: Салати
Географія кухні: Грецька / Європейська
Інгредієнти:

  • Оливкова олія — ​​1 ст. ложка
  • Орегано — 1 Ст. ложка
  • Лимонна цедра — 1/2 Чайних ложки
  • Чорний перець — 1/2 Чайних ложки
  • Куряче філе — 4 Штуки
  • Курячий бульйон — 1 Стакан
  • Рис — 1 Стакан
  • Оливки — 170 Грам
  • Сир фета — 100 Грам
  • Часник — 2-3 зубчики
  • Шпинат — 1 Пучок (не обов’язково)

Кількість порцій: 4

Як приготувати «Теплий салат з рисом і куркою»:
1. Часник почистіть і подрібніть.


2. На оливковій олії обсмажте часник, орегано і лимонну цедру (кілька хвилин). Додайте курку, нарізану середнім кубиком.


3. Змішайте курячий бульйон з оливками і рисом. Коли курка обжариться до золотистого кольору, додайте цю суміш в сковороду.


4. Протушіть 15-20 хвилин, щоб рис став м’яким, а бульйон випарувався вдвічі.


5. Добавте шпинат, протушіть ще 2-3 хвилини. Додайте сир «фета» — і подавайте салат до столу!

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*