Торт з кукурудзяних паличок

Хочете знову відчути смак дитинства? Цей рецепт вам допоможе, адже в ньому ви дізнаєтеся, як приготувати торт за 15 хвилин з кукурудзяних паличок — просто, смачно, оригінально. Крем — розтоплений ірис.

Опис приготування:
З цим тортом впорається навіть дитина — він простий в приготуванні, не вимагає випічки і одночасно дуже смачний. Обов’язковою інгредієнтом — крім паличок — є іриски, саме вони після застигання тримають палички разом. Такий десерт не вийде дуже ніжним — навпаки, палички приємно хрумтять під зубами. Подавати такий торт раджу навіть не до чаю, а до склянки теплого молока — вийде дуже смачно!

Призначення: На швидку руку
Основний інгредієнт: Молочні продукти / Масло
Страва: Випічка / Торти
Інгредієнти:

  • Кукурудзяні палички — 150 Грам
  • Вершкове масло — 150 Грам
  • Цукерки іриски — 200 Грам
  • Шоколад чорний — 50 Грам

Кількість порцій: 5

Як приготувати «Торт за 15 хвилин з кукурудзяних паличок»
1. Вершкове масло і іриски перекладіть в каструлю з товстим дном. Розтопіть на невеликому вогні до однорідності, постійно помішуючи масу.


2. Кукурудзяні палички розділіть на дві частини і до однієї додайте гарячий ірис. Швидко перемішайте і додайте решту паличок. Знову перемішайте і викладіть масу в змащену вершковим маслом форму.


3. Утрамбуйте торт і відправте в холодильник на 15 хвилин. Готовий торт вийміть з форми, переверніть і полийте розтопленим шоколадом. Смачного!

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*