Запечена курка в духовці

Якщо не знаєте, що швидко і смачно приготувати на обід або вечерю вашій родині, то зробіть курку. Це швидко і смачно. Сьогодні я розповім, як приготувати рецепт запеченої курки з картоплею.

Опис приготування:
Запечена курка в духовці готується легко і швидко. Вона не складе труднощів в приготуванні навіть у молодої господині. Маринад для курки можете приготувати за своїм смаком. Подавайте курку з салатом зі свіжих овочів. Смачного!

Призначення: На обід / На вечерю / На святковий стіл
Основний інгредієнт: Овочі / Птах / Курка / Картопля
Страва: Гарячі страви

Складові:

  • Курка — 1 Штука
  • Картопля — 8 Штук
  • Морква — 1 Штука
  • Часник — 5 зубчиків
  • Майонез — — Грам
  • Рослинна олія — ​​- Грам

Кількість порцій: 6

Як приготувати «Рецепт запеченої курки з картоплею»:

1. Духовку розігрійте до 180 градусів. Картоплю очистіть і наріжте шматочками, часник очистіть від лушпиння, моркву очистіть і наріжте шматочками.
2. Овощі приправте сіллю і перцем, полийте майонезом і маслом, все перемішайте.
3. Для маринаду курки змішайте 1 ст.л. масла, пропущені через прес 2 зубчики часнику, сіль і перець. Все перемішайте.
4. Курку промийте, очистіть, зв’яжіть ніжки і натріть маринадом. Покладіть курку в рукав для запікання.
5. Туди ж додайте овочі, зав’яжіть рукав. Запікайте курку 2 години (коли рукав надуется, проткніть його).

Оставьте первый комментарий

Оставить комментарий

Ваш электронный адрес не будет опубликован.


*